За реклама

man-laptop-900Здравейте от екипа на сайта, посветен на хората и живота във Велико Търново – My Veliko Turnovo! Тук ние събираме истории за хора, които знаят как да променят съдбата си и го правят всеки ден. За талантливи хора, които могат да превърнат ежедневието в поезия или роман. За модерните будители, които вярват, че будителството е мисия. И за Велико Търново – този фантастичен град, който има душа – древна и мъдра.

Вярваме, че именно хората са тези, които правят един град цветен. Те са неговата гордост и неговата слава. А във Велико Търново от векове са живели и живеят славни хора. От онези, които могат да водят, да вдъхновяват, да разсмиват, да ни учат да обичаме, да не се предаваме.

Сайтът съществува вече 3 години и можем с гордост да кажем, че набира скорост изключително бързо. Постоянната му аудитория е от над 4000 посещения на ден, които са предимно от Велико Търново.

Каним ви да станете наши партньори и заедно да докажем, че има поне хиляди причини, за да се гордеем с прекрасния си град. Чрез работата си в това време, лишено от истина и сигурност, сме решили упорито да опитваме да върнем частица от изгубеното му сърце. Тук в центъра на България!

Това, което ние можем да ви предложим, е възможността за реклама на вашата фирма и дейност, защото знаем, че интернет рекламата вече е далеч по-ефективна от печатната, по-евтина и достига до по-голяма аудитория. Рекламата в нашия сайт е на разумни цени и се надяваме нашите предложения да ви заинтригуват!

Вариантите да рекламирате в него са:

1. Рекламен банер на всички страници с препратка към официалния сайт на Вашата фирма.

2. Рекламна статия, изпратена ни от вас или подготвена от наш журналист.

При интерес от Ваша страна към горепосочените предложения ще ви бъдем благодарни да се свържете с нас на имейл: myvelikoturnovo@gmail.com.

За нас ще бъде удоволствие да работим заедно!