Три дни, три задачи!

db539d03dc2353efa42fb817f5e241a2Задача 5 от проекта „Провокирай себе си“

Остават три дни до новата година. Затова и задачата ни ще бъде свързана с числото три. Избирайте и записвайте само неща, които вече са истина или е възможно скоро да се случат. Да си направим кратка равносметка, за да погледнем трезво напред във времето.
1. Изберете един свой страх, от който сте готови да се откажете. Усещате, че можете да се изправите срещу него, а не да извръщате очи. Запишете го и не го пренасяйте в следващата година. Работете съзнателно да го преодолеете.
2. Дайте си сметка кое е най-важното нещо, което постигнахте през 2015 година. Най-големият ви успех. Може в очите на другите да е дребно нещо, но човек расте, когато се сравнява със себе си. Запишете го.
Огледайте задачите и записките си от изминалия месец. Какво научихте за себе си? Имаше ли нещо, което ви изненада? Какво ще продължите да прилагате през следващата година?
3. А сега помислете какво искате да видите в края на 2016 година. Тук можете да бъдете по-изчерпателни, даже дръзки. Но най-важното е да видите малките стъпки и да започнете от днес.
Искате да напишете книга, пишете всеки ден, без да мислите защо и какво. Движете се в посоката на своите мечти всекидневно с малки крачки, така и мечтата ви също ще тръгне към вас.
Искате да сте здрави и елегантни? Всеки ден правете поне по едно упражнение, което натоварва цялото тяло и изберете кое от храненията ви да бъде здравословно. Постепенно ще разберете, че се увличате и ви води не „трябва” или волята, а вдъхновението и играта.
Разнообразявайте и се забавлявайте.
Мечтайте смело, но не чакайте! Малките постоянни действия ще ви помогнат на 29 декември 2016 да бъдете още по-удовлетворени и щастливи. Проектът „Провокирай себе си!” ще ви помага в това пътуване и ще ви напомня да се грижите за най-важния човек в живота ви – вие самия.

Три дни, три задачи! Бъдете отговорни към себе си и отделете няколко минутки, за да погледнете навътре. Там е пълно с възможности.

Весело посрещане на Новата година! В мига, в който краят и началото се докоснат си обещайте една осъзната и истински преживяна 2016 година! Не можем да спрем времето, но можем да изберем с какво и кого да го изпълним. Да си дадем правото да сме свободни в ограниченията на реалността. Вглеждайте се, задавайте въпроси, променяйте се и през цялото това време бъдете любопитни и радостни! Весели празници.
До нови задачи.

Аксиния Цветанова ~ „Провокирай себе си!“ ~

p.s. „Предстои ти да намериш самия себе си, знам това. Ще бъдеш силен, ще станеш източник на сила. Намерилият самия себе си, не може да бъде самотен”.
Анхел де Куатие

Напомняме ви, че днес и утре (29 и 30 декември) са последните 2 дни, в които можете да заплатите своя януарски абонамент по проекта „Провокирай себе си!”.

Untitled-2 copy

Поради големия брой почивни дни и завишения интерес към проекта през последните дни, удължаваме крайния срок за записване и за заплащане на месечния абонамент за януари до 5 януари!!! Напомняме ви и че всички желаещи да заплатят ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ, могат да се възползват от специалната ни отстъпка от 2 вноски и сумата за цялата 2016 година е в размер на 100 лева.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s