„Провокирай себе си“ за светлината в нас

de048ad46d7beb2e9ea921af282af64dДнес е Андреевден и денят започва да расте с по едно житно зрънце. С проекта „Провокирай себе си“ ние от My Veliko Turnovo се надяваме всеки ден да увеличаваме „светлината“ във вас през 2016 година.

Поставили сме си за цел да фокусираме вашето внимание върху вътрешния ви свят. Тъй като това е задача, която изисква време и пренастройка на мисленето, ще ви водя и насочвам по този път. Важно е да знаете, че нищо няма да се промени, ако не полагате усилия и не извървявате вашата част от пътя. Много често четем, информирани сме, разбираме, осъзнаваме, но, когато трябва да действаме, казваме „по късно“, „от утре“, „догодина“ и т.н.
Дадох си сметка, че много от моите клиенти, читатели и приятели слушат и приемат това, което казвам, но рядко стигат до действие. „Провокирай себе си“ е форма, която ще помага на готовите за промяна. Задачите и фокусирането на вниманието ще я правят възможна. Защото „Пълната свобода прави възможностите безкрайни, но същевременно прави усилията разсеяни.“ В нашия проект ще имате свобода, цяла седмица за всяка задача. Но свободата няма да е пълна, за да може промяната да се роди.
Аз също ще работя заедно с вас. На записалите се за участие ще изпращам част от моите осъзнавания и лична промяна, за да им служат за ориентир.
Вече имаме 60 участника! Тези от вас, които са решили да следват проекта самостоятелно, пишете съобщения или коментари под задачите. За мен е важно и полезно да имам обратна връзка.
Да запретваме ръкави!
Утре започваме 🙂

Аксиния Цветанова ~ „Провокирай себе си!“ ~

Facebook page: https://www.facebook.com/AksiniaTsvetanova.psihoterapia

 Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/991597144216829/
Вижте още:
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s