Чудесата на коледния дух

My-Slidely-Collage copyКоледа е любимият празник на милиони хора по света заради начина, по който се празнува. Събираш се с всичките си приятели и роднини, разменяте си подаръци, разговаряте. Но Коледа не е символ само на сближаването, Коледа носи със себе си и чудесата на коледния дух. Може би някои от Вас не вярват в чудесата на Коледа?! Други се питат какво е коледният дух?! Трети вярват в него, но не искат да знаят какъв е! Може би такъв дух наистина няма?! Може би всичко е измислено от човешкия ум?! Но с какво би ни попречило за миг да се освободим от ежедневието и да повярваме в чудесата. И ДА ГИ ПОТЪРСИМ ЗАЕДНО!

За момент всички ние да се върнем в детството. Да повярваме, че ако не заспим може и да видим ДЯДО КОЛЕДА да се промъква през комина, за да ни остави ПОДАРЪЦИТЕ, за които сме били послушни цяла година. Да изпишем куп ПИСМА към него, за да види желанията ни. Да се вълнуваме, украсявайки цялата къща в КОЛЕДНИ ИГРАЧКИ. Не е ли това коледния дух?! Не е ли това чудото случващо се тогава?!

Коледният дух е толкова вълшебен не защото е Коледа, не защото има СНЯГ и улиците са украсени в хиляди ЛАМПИЧКИ, а защото точно тогава се чувстваме обичани и предпазени. Може би, коледният дух е представата за бъдеще, изпълнено с обич и грижа. И ако вярваме в чудесата на коледния дух, не вярваме ли по този начин и на самите себе си?!

Предлагаме ви през оставащите дни до Коледа да ни изпращате като съобщения във Фейсбук страницата на сайта ни – https://www.facebook.com/My.Veliko.Turnovo СНИМКИ на малките неща, които ви зареждат с коледно настроение и ни помагат да откриете КОЛЕДНИЯ ДУХ. Снимайте с апаратите и телефоните си (което така или иначе повечето от нас правим) просто за удоволствие и се надяваме заедно да създадем огромен КОЛЕДЕН КОЛАЖ, изпълнен с усмивки, коледни сладки, гирлянди, светлинки, подаръци, ботушки, чорапки и всякакви коледни чудеса.

christmas-collage.jpg

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s