Светът има нужда от теб!

Светът има нужда от теб сега, повече отколкото си мислиш. Повече, отколкото можеш да си представиш. Светът има нужда от твоите дарове. От твоето сърце. От твоето съчувствие. От твоето разбиране. От твоята способност да слушаш, да говориш, да чувстваш и да действаш. От даровете, които само ти можеш да дадеш, по начина, по който ти и само ти можеш да дадеш. Времето за въздържане свърши. Времето за вярване, че ти не си достатъчно добър, че не си достатъчно готов, че не си достатъчно мъдър, свърши.
Времето да се страхуваш, че ти си прекалено добър, прекалено силен, прекалено великолепен, прекалено интелигентен, повече не съществува.
Ти нямаш повече извинения. Ти вече нямаш нито една причина, поради която не можеш да бъдеш точно този, който си поставен да бъдеш тук.
Твоите обичайни начини за отвличане на вниманието вече не действат. Твоите стратегии да оставаш дребен за да се съпротивляваш на призива да се събудиш, вече не работят. Светът има нужда от теб сега, повече, отколкото си мислиш.
В Големия Кръг на Живота, се пази място за теб от преди да започне Времето. Докато ти пътешестваше, докато ти изследваше, твоите обувки те очакваха на твоето място. Тези обувки можеш да обуеш само ти, когато си готов да заемеш твоето място в Кръга. И сега си готов. Ти си отегчен от собствения си егоизъм. Ти се задушаваш и не можеш да понасяш твоя безкраен самоанализ. Душата ти е изпълнена с нетърпение. Сега можеш да влезеш в обувките, които те очакват от преди да започне времето.
Всеки момент, в който се бавиш, разширява дупката в мрежата на съществуването. Защото ти си съществена част, без която Творението не е пълно.
Светът има нужда от теб и светът има нужда от теб сега. Повече, отколкото си мислиш. Повече, отколкото някога можеш да си представиш.
Рейчъл Снайдър

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s