Аз съм тялото ти, чуй ме

82b2b555d16f112d2bb85f4bc86114961) Изглеждам така, както ти мислиш за мен. Моля те, мисли за мен, като за красиво тяло, и аз ще съм такова.

2) Когато мислиш за болести и се опитваш да ги откриеш в мен, се налага да се подчинявам на мислите ти и започвам да боледувам.

3) Когато отделяш твърде много време на мисли, които предизвикват у теб негативни емоции, аз също започвам да боледувам. Защото скъпоценната жизнена сила се хаби за тези мисли.

4) Когато мислиш за радостни неща, аз разцъфвам и се подмладявам пред очите ти.

5) Моите резерви и възможности са много големи. Просто ми повярвай. Мога да се регенерирам, да възстановявам целостта на някои органи и тъкани напълно. Мога да оздравея дори когато лекарите ми слагат нелечима диагноза. Помогни ми с желанието си и вярата в моите възможности.

6) Така съм направено, че мога да функционирам столетия. Защо още на 35-40 години започваш да мислиш за остаряване? Ти ме състаряваш с мислите си. Защото във вашето общество цари заразна програма, която твърди, че 100 години са предел.

7) Когато възнамеряваш нещо да хапнеш, поне понякога ме попитай какво искам аз. Ако се научиш да ме чуваш, винаги ще ти отговоря. И това ще ни е само от полза. А ти употребяваш храната на автопилот или начетен с поредните умни книги.

8) Още веднъж искам да кажа за Красотата. Не ме тъпчи с всякакви таблетки, със силикон, ботокс, акрил, гелове. Мога да съм красиво и без всичко това. Просто ми помогни. И аз с радост ще приема формите, които са ти нужни и харесваш.

9) Много обичам да се разхождам на чист въздух. Да плувам. Да потичам. Да танцувам. Харесвам масаж. Секс. Занимания, които ти доставят радост. А ти седиш с дни пред компютъра и пред телевизора…

10) Аз ти вярвам. И ако ти след изядено парче торта мислиш, че ще напълнееш, аз реализирам мисълта ти и напълнявам.

11) Много те обичам. И много ми се иска да чуя от теб думи на благодарност и любов. Поне понякога… Но и да не го направиш, все едно – обичам те безусловно.

Аз, твоето тяло, твоята Вселена. И ти си също част от Огромната вселена.

Благодарно съм, че всичко е точно така както трябва да бъде.

Благодаря, че ме изслуша.

Благодаря ти… аз съществувам само защото ти си пожелал това. И съм такова, каквото ти искаш да ме виждаш.

Хайде да си помагаме.

С обич: Твоето тяло.

Превод: Диана Делева – http://dianadeleva.com/

Advertisements

23 thoughts on “Аз съм тялото ти, чуй ме

  1. Страшни са други неща, статията е прекрасна! Употребявайте думите по предназначение, те също са сила!

   Like

   1. Много правилно! Постепенно издържаният, правилен правопис е в отстъпление. Благодаря Ви!

    Like

  1. За съжаление не успяхме да намерим оригинала. Попадна ни само този чудесен превод и решихме да му се насладим и да го споделим, за да го прочетат повече хора.

   Like

 1. Статията потвърждава това, което аз правя от 3 год. Всяка вечер и сутрин повтарям,че кръвното ми е 120/80 и не пия лекарства а личния ми лекар се чуди.

  Like

 2. „Просто ми помогни. И аз с радост ще приема формите, които са ти нужни и харесваш.“ ???
  Култ за тялото, а не разбиране за живота.
  Както винаги става с успешната манипулация = малко истина + много лъжи.
  Но това е само моето мнение 🙂

  Like

 3. Чуваме ли какво ни казват нашите тела???? Аз го чувам и му угаждам: сутрин правя пет упражнения на „Петимата тибетци“, минавам през второто сърце от турманиева керамика за масаж на стъпалата, пия билкови чайчета и сама си бера билките, ходя пеша, ходя често и на масажи на турманиви легла в салоните на „Нуга Бест“, посещавам лятото минералния плаж на Панчарево, а на морето плувам всеки ден по 2 км., когато съм на Поморие. И то ме слуша милото, не дебелее:)))

  Like

 4. Статията е от моя блог. http://dianadeleva.com/
  Разбира се, благодаря, че сте указали името ми като преводач, но е коректно да поставите и линк къмч блога ми. В него има още десетки интересни и полезни статии. Диана Делева

  Like

 5. Блажени са невежите. Статийката обещава абсолютен контрол на практика върху всичко само с пожелаване, даже безсмъртие обещава. Де да беше така лесно. Сложена е снимка на балерина, която бая се е потрудила да има тази форма, но пък илюстрира какви можем да бъдем – явно само с едното пожелаване. Който иска да се самозалъгва и му помага – ок, да го чете и да се чувства по-добре, но аз предлагам по-ефективен метод – не само пожелавайте, а правете! И мислете….прагматично

  Liked by 1 person

 6. Ехех, ти като си вежо и не си блажено, дали наистина си щастливо, без мисъл, способна да вникне в казаното?!

  Like

 7. Браво! Добре написано, ако се грижиш за тялото и то ти се отплаща подобаващо. Не е толкова трудно просто трябва да положиш малко усилия / като за всичко останало което правиш/

  Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s