Днешният петък 13 е щастлив ден!

 

10965712_10202308374429368_2098211547_nАстрологът Станислав Климентов: „Днес е петък 13 и е щастлив ден”

– Каква информация всъщност съдържа хороскопът ни?

– Хороскопът е точната и ясна картина на момента на раждане на всеки човек. Това е моментът, който обуславя шансовете и възможностите ни чак до мига на смърта. Когато човек се престраши да си направи цялостен хороскоп, ще види пъстра картина на своя характер, с всички плюсове и минуси, противоречиви пасажи и особености. Тогава ще може да ползва информацията като си подчертава това, което харесва или пък не харесва. Ще може да се похвали с това, което харесва в себе си, да го изяви или пък да промени тази черта в характера си, която не харесва особено.

– Значи можем да си променим хороскопа?

– О, да, когато става дума за времевия. Този, който е за година, месец, ден, за някакъв период от живота ни. Рожденният хороскоп винаги е един и същ колкото пъти да си го правиш. Разликата в него идва от разбирането, с което ще прочетем информацията сега и след 10 г. примерно. Ако наистина човек реши да работи над себе си, след въпроните 10 г. дори рожденият му хороскоп ще му изглежда друг, защото самият той ще е различен. Ще знае къде е успял и къде не да направи крачките в страни.

– Зодиите етикети ли са за нашия характер?

– Да. Но ние сме ги направили такива. Превърнали сме ги в клишета от неразбиране. Много е лесно да кажеш: ти си зодия Близнаци, значи ставаш за мой приятел. Или пък, аз с Телци не другарувам, защото сте прекалено меркантилни и ти ще ми станеш приятел и ще ми вземеш парите. Има много телци с компоненти в хороскопа си, които даже ги правят прекалено щедри и, ако не внимават, могат да стигнат до просешка тояга.

– Но все пак всички зодии си имат някакви характеристики, по които са групирани в огнени, земни, въздушни и водни знаци.

– Да, това също е вярно. Но и тези характеристики са малко обобщени, защото, както вече казахме, зодията си има асцедент и още куп компоненти, които правят рибите в морето различни. И така ОГНЕНИТЕ ЗНАЦИ СА ОВЕН, ЛЪВ И СТРЕЛЕЦ. Като цяло те са по-импулсивни, по-решителни, от тях започва действието. При тях бързо пламва страстта и бързо изгаря обаче. ТЕЛЦИТЕ, ДЕВИТЕ И КОЗИРОЗИТЕ СА ЗЕМНИТЕ ЗНАЦИ. Те управляват добре парите и материалните неща въбоще, защото са много здраво стъпили на земята хора. ВЪЗДУШНИТЕ ЗНАЦИ СА БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ И ВОДОЛЕЙ. Това са знаците на общуването и комуникацията между хората, на връзките и новите технологии.

ВОДНИТЕ ЗНАЦИ СА РАК, РИБИ И СКОРПИОН. Това са хората, които потъват в емоциите на другите хора, които търсят начин да бъдат психолози, да помагат, вълнуват се от чуждите болки. С една дума страшно чувствителни натури.

– Имат ли зодиакалните знаци мисии или мисията си е на човека?

– Всяка зодия си има мисия и когато правя хороскоп, аз залагам това като текст в нея. Но пак да кажа, че това е един малък процент от целия рожденен хороскоп на човека и не е единственото определящо нещо за това как ще ти протече животът. Нито пък е константа, която да не можем да променим. Но, да, всяка зодия си има определен път.

Мисията на ОВЕНА например е да дава новото начало, да пръска първата енергия, но никога да не завършва делата си. Мисията на ТЕЛЕЦА е да лови импулса в човека, да лови онова, което Овенът е направил и да го осъществи като материална цел. БЛИЗНАЦИТЕ трябва да научат овена и телеца да общуват. Имаме вече импулс, който се е материализирал и се появяват близнаците, за да направят така, че този импулс да стигне до другите хора. Мисията на РАЦИТЕ е да дадат майчина ласка на другите. Ракът е зодият, в която се формира бремеността по принцип. Отговаря на луната. При ЛЪВА е раждането. Лъвът има задачата да роди новата идея, да роди нещо, което е непотвотиром досега. ДЕВАТА винаги почиства. Тя чисти взаимоотношения и подрежда живота. ВЕЗНИТЕ пък поставят начало в общуването. Те са малко по-материлни. Обичат да напипват хората, които са им нужни. СКОРПИОНИТЕ са по-вглъбени в себе си и чрез трудния си живот те се учат много. Но скорпионът също е знакът на големите пари и на големия бизнес, на задкулисните играчи, защото скорпионите са прикрити. Като ги погледнеш, виждаш едно голямо страдание, обаче умеят добре да изиграят козовете си зад кулисите. СТРЕЛЦИТЕ са една голяма еуфория. Те не могат да бъдат спрени в нищо. Те са един дълъг път за извървяване, но и Стрелецът е философът на зодиака и всичко, което казва той, трябва да бъде слушано. КОЗИРОГЪТ е управляващата зодия. Козирозите изобирстват във всички правителства, в бизнеса също, защото това е изключително работлива зодия. ВОДОЛЕЯТ е зодията на новото време. Те трябва да сеят семената на онова, което е непознато на другите, за което никой още не говори. РИБИТЕ са хората, които попиват емоциите на другите хора. Има една теория, в която се казва, че всеки човек се ражда в различните си животи в различен зодиакален знак. Когато дойде време за последното му прераждане, той се ражда в зодия Риби и обединява качествата на всички останали.

– Какво искат да знаят хората от своите хороскопи?

– Някои всичко. Други – нищо. Има хора, които си поръчват бизнес прогнози. Това обикновено са крупните бизнесмени, за които е важно не просто да вложат пари, а да го направят по най-точния начин. Те се съветват, когато назначават или освобождават хора, преди сериозна инвестиция, преди дори да създадат фирмата си, защото името е от огромно значение. Съветват се дори за датата, на която стартират бизнеса си. Защото това е като вибрацията на рождената дата. Напоследък доста често майки, когато става дума за раждане със секцио, питат за подходящата дата. Знам, че за някои звучи като суета, но това е важно, защото ако избереш правилната дата на своето дете, ще му дадеш шанса то да се развива според заложбите си и ще му е по-лесно в живота. Ако е дата с кармична разплата, това ще стопира живота му. Понякога родителите записват бебето на друга дата, не когато са го родили. Това донякъде променя съдбата на бебето и го подчинява на по-различни вибрации. Такъв човек винаги се бори, но пък това го прави по-силен.

– Кои са датите с кармична разплата?

– Датите са 4, 8, 13, 16, 17, 18, 22, 26, 29 и 31. Обръщам внимание на датите 16, 18 и 29, защото те са с най-тежка кармична разплата или т.нар. кармично наказание и хората, родени на тези дати, по някаква причина, си заслужават съдбата. Примерно, родените на 16 не трябва да заемат никога първо място, трябва да се задоволят с второто място в живота. Родените на 18 число трябва да се научат да преодоляват егоизма в себе си, да общуват с другите хора без да вземат от тях, а повече да дават. А, тези, които са родени на 29-ти трябва да се научат да бъдат ловци, а не жертви в живота.

– Днес е петък 13. Да се скрием ли някъде или напротив?

– Петък 13-ти всъщност избощо не е фатален. 13 е хубаво число, което носи шансове и възможности, стига да не се плашим от него. Този петък 13 ще бъде щастлив ден.

Сашка Александрова

Нидал Алгафари: „Искам всеки да намери Бога в себе си”

Можем ли да бъдем щастливи 100 дни подред?

Мадлен Алгафари: „Човек не може да бъде щастлив, ако не е благодарен”

“Най-голямата родителска грешка е неосъзнатостта” – Част II

“Най-голямата родителска грешка е неосъзнатостта” – Част I

Хорхе и Демиан Букай: „Трябва да бъдеш себе си, за да бъдеш щастлив!”

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s